Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Data
  • Temat i słowa kluczowe
  • Zakres
  • Język
  • Typ zasobu

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = żywność] lub [Temat i słowa kluczowe = konsumpcja] lub [Temat i słowa kluczowe = bezpieczeństwo żywności] lub [Tytuł. = Ewolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowego \: praca zbiorowa] lub [Autor = Hryszko, Krzysztof] lub [Autor = Łopaciuk, Wiesław] lub [Autor = Pawlak, Karolina] lub [Autor = Rosiak, Ewa] lub [Autor = Szajner, Piotr] lub [Autor = Zawadzka, Danuta] lub [Autor = Świetlik, Krystyna] lub [Autor = Mikuła, Aneta]

Wyników: 297

Obiektów na stronie:

Kwasek, Mariola Prandecki, Konrad Zegar, Józef Stanisław (1940- ) Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red. Summa Linguae. Tł.

2015
e-książka

Brzostek-Kasprzak, Bożena Michna, Waldemar (1929-2013) Obiedziński, Mieczysław Kwasek, Mariola. Red.

2011
e-książka

Kruk, Hanna Krzyżanowski, Tadeusz Kwasek, Mariola Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.

2017
e-książka

Brodziak, Aneta Skałecki, Piotr Bagrowski, Remigiusz Batkowska, Justyna Bednarczyk, Martyna Berthold-Pluta, Anna (1972- ) Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Drabik, Kamil Jaśkin, Sandra Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Marek (1948- ) Król, Jolanta (zootechnik) Latoch, Agnieszka Pluta, Antoni Poleszak, Ewa Przybyłowski, Piotr (1946- ) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sikora, Tadeusz (1950- ) Stasiak, Dariusz M. Stasiuk, Ewa Teter, Anna Topyła, Barbara Walasek, Patrycja (technologia żywności) Wengerska, Karolina Wolińska, Róża Ziobro, Dawi Zuba-Ciszewska, Maria Brodziak, Aneta. Red. Skałecki, Piotr. Red.

2022
e-książka

Chabuz, Witold. Red. Nowakowicz-Dębek, Bożena. Red.

2021
e-książka

Laskowski, Wacław Świstak, Ewa

2014
e-książka

Przesmycka, Anna Laskowski, Wacław Krysiak, Tomasz (technologia żywności)

2014
e-książka

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji