Brzostek-Kasprzak, Bożena ; Michna, Waldemar (1929-2013) ; Obiedziński, Mieczysław
Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000336
Dec 29, 2023
Nov 16, 2012
22
2
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/198473
Edition name | Date |
---|---|
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym : praca zbiorowa. 13, Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta | Dec 29, 2023 |
Kwasek, Mariola. Red.
Brodziak, Aneta Skałecki, Piotr Bagrowski, Remigiusz Batkowska, Justyna Bednarczyk, Martyna Berthold-Pluta, Anna (1972- ) Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Drabik, Kamil Jaśkin, Sandra Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Marek (1948- ) Król, Jolanta (zootechnik) Latoch, Agnieszka Pluta, Antoni Poleszak, Ewa Przybyłowski, Piotr (1946- ) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sikora, Tadeusz (1950- ) Stasiak, Dariusz M. Stasiuk, Ewa Teter, Anna Topyła, Barbara Walasek, Patrycja (technologia żywności) Wengerska, Karolina Wolińska, Róża Ziobro, Dawi Zuba-Ciszewska, Maria Brodziak, Aneta. Red. Skałecki, Piotr. Red.
Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.