Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Data
  • Temat i słowa kluczowe
  • Zakres
  • Język
  • Typ zasobu

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = "technologia żywności"]

Wyników: 104

Schreier, Peter Humpf, Hans-Ulrich

1957-

Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach

cop. 2008-2011

Jabłońska, Joanna (technologia żywienia) Łącka, Agata Jędrzejczyk, Tomasz Słowianek, Marta Bartos, Adrian Majak, Iwona Wolska, Katarzyna Sobiecka, Elżbieta Smolińska, Beata Leszczyńska, Joanna

2013
e-książka

Babicz, Marek. Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red. Szymanowska, Urszula. Red.

2023
e-książka

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji