Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Data
  • Temat i słowa kluczowe
  • Zakres
  • Język
  • Typ zasobu

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = technologia żywności] lub [Temat i słowa kluczowe = towaroznawstwo] lub [Temat i słowa kluczowe = żywność] lub [Temat i słowa kluczowe = skrypt \(typ publikacji\)] lub [Temat i słowa kluczowe = inżynieria i technika] lub [Temat i słowa kluczowe = rolnictwo i leśnictwo] lub [Tytuł. = Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa] lub [Autor = Kardas, Marek]

Wyników: 5 967

Obiektów na stronie:

Brach, Agnieszka Redakcja Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)

2022
e-książka

Barłowska, Joanna Bogusława Brodziak, Aneta Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Florek, Mariusz (1968- ) Jabłońska-Ryś, Ewa Kaliniak, Agnieszka Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) Kowalczyk, Marek (1948- ) Krawiec, Aneta Król, Jolanta (zootechnik) Materska, Małgorzata Niedźwiedź, Iwona Polak, Magdalena (weterynaria) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sachadyn-Król, Monika Sawicka-Zugaj, Wioletta Skałecki, Piotr Stanek, Piotr (zootechnik) Stasiak, Dariusz M. Teter, Anna Topyła, Barbara Waśko, Adam Wójciak, Karolina M. Zdrzałek, Katarzyna Żółkiewski, Paweł Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja

2021
e-książka

Kalaitzandonakes, Nicholas Phillips, Peter W.B. Pray, Carl E. Wesseler, Justus

1998-

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji